Διαδικτυακή Πύλη Ασθενών

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ


Στη διαδικτυακή πύλη του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα των απεικονιστικών σας εξετάσεων. Δηλώνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση κατά την προσέλευση σας στο Κέντρο θα έχετε την δυνατότητα πρόσβασης στα αποτελέσματα σας, όταν αυτά ολοκληρωθούν, μέσω της ιστοσελίδας https://portal.goc.com.cy/webconnect/.

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση θα αποτελέσει και το όνομα χρήστη σας (username) κατά την εισαγωγή στην πύλη.

Με την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα με την διεύθυνση της διαδικτυακής πύλης, καθώς και με τα στοιχεία πρόσβασης σας. Θα λάβετε ηλεκτρονικά ένα κωδικό πρόσβασης τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε την πρώτη φορά ενώ στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να τον αλλάξετε.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασής σας ή τον έχετε ξεχάσει (μετά την πρώτη σύνδεση), κάντε κλικ στην επιλογή “Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης” στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας αποσταλούν στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Εντός της διαδικτυακής πύλης θα έχετε πρόσβαση στις απεικονιστικές εξετάσεις και τις ιατρικές σας εκθέσεις, τις οποίες θα μπορείτε να κατεβάσετε. Από την αρχική σελίδα στο πεδίο “Ανοιγμα στο πρόγραμμα προβολής εικόνων” / “Open in Image Viewer” (στα δεξιά της οθόνης, σημείο 2), υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης της πρωτότυπης ιατρικής έκθεσης (σημείο 3) καθώς και εξαγωγής των εικόνων (τελευταία επιλογή στην γραμμή εργαλείων (τρεις τελείες – σημείο 4), “Export DICOM”, σημείο 5). Με τις εικόνες ενσωματώνετε πρόγραμμα προβολής, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας CD/DVD/USB.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα αποτελέσματα σας με τον θεράποντα ιατρό σας. Από την αρχική σελίδα επιλέξτε “Ενέργειες” και ακολούθως “Κοινή χρήση” (σημείο 1, “Actions” / “Share”) όπου θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε το email του ιατρού σας καθώς και έναν κωδικό ασφαλείας ο οποίος θα αποσταλεί στον ιατρό σας.

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].


Προβολή αποτελεσμάτων – Κοινοποίηση εξέτασης στον θεράποντα ιατρό

Προβολή Εικόνων και Ιατρικής Έκθεσης – Εκτύπωση έκθεσης & Εξαγωγή εικόνων

© German Oncology Center. All rights reserved.