Ένα καλωσόρισμα από καρδιάς

21 Νοεμβρίου 2018
tour-1b.jpg

Του Κίκη Καζαμία
Πρόεδρου του G.O.C.

Με το άνοιγμα της ιστοσελίδας μας, νοιώθουμε την υποχρέωση να ξεκινήσουμε την επικοινωνία με όσους γνοιάζονται με το αντικείμενο της ενασχόλησής μας και έχουν τη διάθεση να είναι σε επαφή μαζί μας. Και αυτό, σε μια αμφίδρομη επικοινωνία που θα έχει στόχο, τόσο την καλύτερη ενημέρωση για τις δραστηριότητες του GOC, όσον και τη βελτίωση των υπηρεσιών και της προσφοράς του σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας, μέσω του οποίου θα κρατάμε ενήμερους όσους θέλουν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητές μας, αλλά και όσους επιθυμούν να εκφράσουν απόψεις και να κάνουν προτάσεις που μας αφορούν.

Για εμάς, τους ανθρώπους του GOC, οι έννοιες ογκολογία, ιατρικό κέντρο, νοσηλεία, ιατροί, νοσηλευτές και όλα τα συναφή, δεν έχουν σχέση μονάχα με την ιατρική φροντίδα, αλλά και με το σωστό περιβάλλον και την αξιοπρέπεια που δικαιούται ο ασθενής καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας του.

Προς αυτή, λοιπόν, την κατεύθυνση πορευόμαστε. Σας καλούμε να συμπορευθείτε μαζί μας. Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του GOC.

© German Oncology Center. All rights reserved.