Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ


Στοιχεία Επικοινωνίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ


Τον καρκίνο πάντοτε τον αντιμετώπιζα εχθρικά, επιθετικά. Χάνοντας προσφιλή πρόσωπα συγγενείς, φίλους και γνωστούς από τη μάστιγα αυτή, προσπαθούσα τόσο στην καθημερινότητα όσο και λόγω της ιδιότητάς μου ως εκπαιδευτικός να αναζητώ τρόπους να βοηθήσω στον αγώνα που πολλοί κάνουν για την αντιμετώπισή του. Η πρόταση του παιδικού μου φίλου Νίκου Ζαμπόγλου, για ανάληψη της Διεύθυνσης του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, ήταν για μένα μια διέξοδος, αλλά και η ευκαιρία που έψαχνα για να υλοποιήσω την επιθυμία μου. Το Τμήμα προσφέρει στήριξη στο έργο των εργαζομένων στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, διευκολύνοντας το έργο τους μέσα από ποικίλες δραστηριότητες.

Το Τμήμα μας διατηρεί πλήρες αρχείο σε ηλεκτρονική και σε συμβατική μορφή, για τους συναδέλφους καταγράφοντας όλες τις δραστηριότητές τους κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους στο Κέντρο. Το αρχείο επικαιροποιείται συνεχώς μετά από οποιαδήποτε διαφοροποίηση στα στοιχεία ή τις διάφορες υπηρεσιακές μεταβολές των εργαζομένων.

Οργανώνουμε με σχολαστικότητα , σε συνεργασία με τα άλλα τμήματα, την επιμόρφωση των ανθρώπων αυτών. Με αίσθημα ευθύνης επιλέγουμε τα θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης τους, αναπτύσσουμε τα προγράμματα, ορίζουμε τους εκπαιδευτές, και στο τέλος αξιολογούμε όλη τη διαδικασία με αποκλειστικό γνώμονα τη συνεχή βελτίωση των συναδέλφων μας , τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε θέματα αντιμετώπισης και στήριξης των ασθενών.

Επιπρόσθετα, τα προγράμματα εκπαίδευσης επεκτείνονται σε τομείς που αφορούν στη Διαχείριση Συστημάτων Ποιότητας, Ασφάλειας και Υγείας, Διαχείρισης αποβλήτων καθώς και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Έχουμε την ευθύνη για τα εσωτερικά συστήματα, τις διαδικασίες και τους κανονισμούς του Κέντρου που ρυθμίζουν θέματα που αφορούν στο Ανθρώπινο Δυναμικό. Αναπτύξαμε και επικαιροποιούμε προς τούτο το Εγχειρίδιο Προσωπικού του Κέντρου.
Συνεργαζόμαστε με τους προϊσταμένους των τμημάτων σε θέματα σωστής εφαρμογής του κανονισμού για τις προσλήψεις και μεριμνούμε για τη σωστή λειτουργία του συστήματος αξιολόγησης και ανάπτυξης του προσωπικού.

Ανδρέας Παρασκευόπουλος
Περισσότερα για τον Α. Παρασκευόπουλο

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Γεννήθηκε το 1947 στο Λονδίνο, μεγάλωσε στη Λεμεσό, όπου αποφοίτησε το 1965 από το Λανίτειο Λύκειο. Είναι παντρεμένος κι έχει 2 παιδιά και 2 εγγόνια.


 • Εκπαίδευση
 • Επαγγελματικά
 • 1967 – 1972: Πτυχίο Φυσιογνωστικών και Γεωγραφίας Φυσικομαθηματική σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • 1987 – 1988: Μεταπτυχιακός Τίτλος (MSc) στο Σχεδιασμό, την Ανάπτυξη και την Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο State University of New York at Albany (Υποτροφία Κρατικού Ιδρύματος Υποτροφιών)
 • 1972 – 1979: Καθηγητής σε Ιδιωτικά σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης
 • 1980 – 1989: Καθηγητής σε Δημόσια σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης
 • 1989 – 1992: Απόσπαση στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου ως καθηγητής Φυσικών Επιστημών
 • 1992 – 1998: Μόνιμη θέση Καθηγητή Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (Επιστήμη)
 • 1998 – 2003: Προϊστάμενος Τομέα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας Παιδαγωγικού
  Ινστιτούτου Κύπρου
 • 2003 – 2004: Ακαδημαϊκός Διευθυντής Frederick Institute of Technology (Παράρτημα Λεμεσού)
 • 2004 – 2016: Διοικητικός Διευθυντής Frederick Institute of Technologyy (Παράρτημα Λεμεσού)
 • 2014 – 2016: Διοικητικός Διευθυντής Πανεπιστημίου Frederick
 • 2016 – Σήμερα: Διευθυντής Ποιοτικού Ιατρικού Ελέγχου, Διαχείρισης Συστημάτων Ποιότητας και Ανθρώπινου Δυναμικού στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο.

© German Oncology Center. All rights reserved.