Βιολόγος – MSc Ανοσιολόγος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Στοιχεία Επικοινωνίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ


Ο Διευθυντής του Κλινικού Εργαστηρίου του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, Δημήτρης Δημητρίου, έκανε τις σπουδές του στη Γερμανία, όπου έλαβε πτυχίο Βιολογίας.

Ακολούθως, συνέχισε για άλλα 4 χρόνια την ειδίκευσή του στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Philipps University του Marburg στη Γερμανία. Εκεί απέκτησε Master στα θέματα της Ανοσολογίας, Βιοχημείας, Αιματολογίας και Μικροβιολογίας. Ταυτόχρονα, εργάστηκε σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου.

Κλείνοντας τον κύκλο των ακαδημαϊκών του σπουδών και της επαγγελματικής ενασχόλησης στη Γερμανία, εργάστηκε για έναν στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και ακολούθως για αρκετά χρόνια υπήρξε Διευθυντής Κλινικού εργαστηρίου μεγάλης Ιδιωτικής Κλινικής στη Λευκωσία.

Από το 2017 προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις και υπηρεσίες του στο GOC.


Παρόλο που στο Κέντρο μας δεν ερχόμαστε σε επαφή με τον ασθενή, η συνύπαρξή μας στον ίδιο χώρο μάς κάνει να τον αισθανόμαστε κοντά μας, πολύ περισσότερο ίσως από το να εργάζεται κάποιος σ’ ένα αποκομμένο εργαστήριο.

Υπάρχουν φορές που κατά τη νοσηλεία του θα χρειαστεί εκτάκτως να επαναληφθούν μερικές ή να γίνουν νέες κλινικές εξετάσεις, γι’ αυτό και το Εργαστήριό μας είναι σε συνεχή επαγρύπνηση.

Με την εμπειρία που διαθέτουμε, την άριστη στελέχωσή μας, διαθέτοντας σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και εφαρμόζοντας το διεθνές πρότυπο διαπίστευσης εξετάσεων ISO 15189, μπορούμε να πούμε με όση βεβαιότητα μας επιτρέπει η επιστημονική μας υπευθυνότητα απέναντι σε κάθε ασθενή, ότι διασφαλίζεται στο Κέντρο μας η ακρίβεια και εγκυρότητα κάθε εξέτασης πριν φύγει από το Εργαστήριό μας.

Δημήτρης Δημητρίου

© German Oncology Center. All rights reserved.