Διοικητικός Διευθυντής

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ


Στοιχεία Επικοινωνίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ


Ανδρομάχη Χριστοφόρου





Διοικητικό στέλεχος, επικεντρωμένος στο στόχο του, με δοκιμασμένες ικανότητες στον σχεδιασμό και στην εφαρμογή εταιρικής στρατηγικής. Εκπαιδεύτηκε σε μαθηματικές εφαρμογές, ανάλυση ρίσκου και δεξιότητες χρήσης της ψηφιακής τεχνολογίας. Έρχεται στο Κέντρο μας με γνώσεις και διάθεση να συμβάλει στην εύρυθμη διοίκησή του, και στον συντονισμό του ανθρώπινου παράγοντα με τις υψηλές επιχειρησιακές απαιτήσεις του.

Εάν με ρωτούσε κάποιος ποιο είναι για σένα το πιο βασικό από όλα τα καθήκοντα ενός Διοικητικού Διευθυντή ενός μεγάλου ιατρικού κέντρου όπως το GOC, πολύ εύκολα θα απαντούσα: να εξαντλήσω κάθε αρμοδιότητά μου για να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους ιατρούς και το νοσηλευτικό μας προσωπικό. Πιστεύω πως αυτό από μόνο του, εάν επιτευχθεί, εγγυάται και την ικανοποίηση των ασθενών μας.

Το εύρος των αρμοδιοτήτων είναι μεγάλο, και απαιτεί την συνεργασία πολλών ανθρώπων που στελεχώνουν τα διάφορα τμήματα του κέντρου μας, από εκείνα του Ανθρώπινου Δυναμικού, των Οικονομικών Υπηρεσιών, των Προμηθειών Υλικών, μέχρι και Δημόσιες Σχέσεις, Εξυπηρέτηση και Υποδοχή Ασθενών, Διαχείριση Κτιρίων, Πληροφορική και άλλα.

Για μένα που προέρχομαι από τον κόσμο των αριθμών, με πρώτο πτυχίο στα Μαθηματικά, και εν συνεχεία μεταπτυχιακό και απασχόληση με την αναλογιστική, στον ασφαλιστικό και επενδυτικό κλάδο, η πρόκληση του GOC είναι μεγάλη διότι, εκτός άλλων πολλών, προσφέρει πολύ έντονα το αίσθημα της προσφοράς προς ανθρώπους που περνούν μια δύσκολη φάση της ζωής τους.

Έτσι, προσυπογράφω και εγώ την «Υπόσχεση» όλων μας στο Κέντρο – και που τη βλέπετε στην προμετωπίδα του site μας – ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Γιώργος Γεωργιάδης
Περισσότερα για τον Γιώργο Γεωργιάδη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Γεννήθηκε στις 18/7/1984 στη Λεμεσό, από γονείς εξ Αμμοχώστου. Αποφοίτησε από το Grammar School της Λεμεσού to 2003, και μετά την στρατιωτική του θητεία πήγε στην Αγγλία για σπουδές. Ζει στη Λεμεσό με τη σύζυγό του.


  • Εκπαίδευση
  • Επαγγελματικά
  • 2005–2008: Πτυχία, BSc στην Μαθηματική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Kingston, Αγγλία.
  • 2008–2009: Μεταπτυχιακό, MSc, στις Αναλογιστικές Επιστήμες από το CASS Business School του City University στο Λονδίνο.
  • 2009 – 2010: Εκπαιδευόμενος Αναλογιστής στην εταιρεία Argenta Syndicate Management Ltd, Lloyds of London.
  • 2010 – 2017: Αναλογιστής Αναλυτής στην Nest Investments Holdings Ltd, Λεμεσός, Κύπρος.
  • 2017 – Σήμερα: Διοικητικός Διευθυντής του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, Λεμεσός, Κύπρος.

© German Oncology Center. All rights reserved.