Πρόεδρος του ΔΣ του GOC

ΠΕΤΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ


Στοιχεία Επικοινωνίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ


Έλενα Μαλεκκίδου

Ο Πέτρος Μιχαηλίδης ανέλαβε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του GOC τον Ιούνιο του 2020, σε μια περίοδο νέας ανάπτυξης του Κέντρου μας. Η συνεργασία με το ΓεΣΥ και η κτιριακή επέκταση με νέες υπηρεσίες που συνεχώς δημιουργούνται, είναι μερικές από τις προκλήσεις για τον νέο Πρόεδρο του ΔΣ, ο οποίος με την πολύτιμη εμπειρία του στις επιχειρησιακές δραστηριότητες του Ομίλου που ηγείται, θα βάλει τη δική του σφραγίδα στην περαιτέρω ανάπτυξη του GOC, συμβάλλοντας στην ακόμα μεγαλύτερη προσφορά προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Η πρόταση να προεδρεύω του Διοικητικού Συμβουλίου του GOC με τιμά ιδιαίτερα, και την αποδέχτηκα με ευχαρίστηση. Σε ανύποπτο χρόνο, όπως συμβαίνει και σε πολλούς συνανθρώπους μας, χρειάστηκα και εγώ τις υπηρεσίες του, και τότε διαπίστωσα από πρώτο χέρι πόση ανάγκη είχε, πραγματικά, η Κύπρος ενός τέτοιου ποιοτικού Κέντρου.

Ένοιωσα ότι με την υψηλού επιπέδου επιστημονικότατα που παρέχεται, όχι μόνο δεν εγκαταλείπεται η ανθρώπινη πλευρά του ογκολογικού ασθενούς, αυτό δηλαδή που ονομάζουμε και «προσωποποιημένη ιατρική», αλλά συμπλέει κιόλας με αυτήν. Κάτι που είναι προϋπόθεση για την αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

Ταυτόχρονα, αντιλήφθηκα και σχημάτισα προσωπική άποψη για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Κέντρο, και που σχετίζονται και με την αναδιοργάνωση του τομέα υγείας στη Κύπρο. Αισιοδοξώ ότι με καλή θέληση απ’ όλες τις πλευρές θα τα ξεπεράσουμε. Για το καλό όλων των ασθενών.

Θέλω να σταθώ δίπλα στους ανθρώπους που το χρειάζονται, και να βοηθήσω τους συνεργάτες να πραγματοποιήσουν τα επόμενα βήματα του οράματος τους

Πέτρος Μιχαηλίδης
Περισσότερα για τον Πέτρο Μιχαηλίδη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟO Πέτρος Μιχαηλίδης γεννήθηκε το 1955 στη Λευκωσία. Σπούδασε Business Studies, στο Westminster University της Αγγλίας, με εξειδίκευση στο Accounting & Finance.

Επέστρεψε στην Κύπρο το 1980, και συμμετέχει έκτοτε στην διοίκηση του Ομίλου MPM, του οποίου και ηγείται από το 1985.

© German Oncology Center. All rights reserved.