Τι Πρεσβεύουμε

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στόχος μας η αριστεία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥΗ πιο πάνω, έντονα συμβολική, φωτογραφία τραβήχτηκε στις 9 π.μ. της 6ης Δεκεμβρίου 2017 με το iPhone του Mark Foley, ιδιοκτήτη του ομώνυμου ιδιωτικού σχολείου, που βρίσκεται απέναντι από το Κέντρο μας. Την έβγαλε από τη βεράντα του γραφείου του. «Είναι ασυνήθιστο να αποτυπώνεις τόσο γαλάζιο ουρανό σε μία φωτογραφία με όχι ένα, αλλά δύο ουράνια τόξα. Και οπωσδήποτε χωρίς photoshop. Δώρο, από έναν καλό γείτονα, στον άλλον», μας έγραψε σε μήνυμα, στέλνοντάς μας την φωτογραφία. Και τον ευχαριστούμε.Το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο (GOC) φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα κορυφαία ογκολογικά κέντρα στην Ευρώπη και η 5ετής μας στρατηγική προς αυτή την καταξίωση στοχεύει. Και, καθώς θα βελτιωνόμαστε μεγαλώνοντας, το όραμά μας θα παραμένει πάντα το ίδιο: Να προσφέρουμε περίθαλψη και φροντίδα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, προς όφελος κάθε μας ασθενή.

Το GOC είναι ένα Κέντρο της εποχής του. Άρτιο και άριστο. Στη διάγνωση, στη θεραπευτική αγωγή, στην ενημέρωση και φροντίδα του ασθενή, στην αδιάκοπη ερευνητική και ανθρωπολογική αναζήτηση μεθόδων βελτίωσης του τρόπου και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ


Το German Oncology Center (GOC) είναι ήδη μια πραγματικότητα στην Κύπρο, που απλώνεται και πέραν αυτής. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, και έχοντας ξεπεράσει αρκετά εμπόδια, ξεκίνησε να λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2017.

Μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότεροι πολίτες (ασθενείς, συγγενείς, φίλοι) δέχονται τις υπηρεσίες του. Οι εντυπώσεις και τα σχόλιά τους είναι ήδη μικρή μας κληρονομιά – πάνω απ’ όλα όμως, είναι η πυξίδα μας.

Ο δρόμος είναι μακρύς. Και κάθε μάχη που δίνουμε μαζί με κάθε μας ασθενή, έχει στόχο την επιτυχία. Η επιτυχία έχει πολλές εκφάνσεις, και κάθε μία από αυτές την δική της ρότα.


Σε κάθε βήμα, το δικό μας σύνθημα και μότο είναι:

«Μπορούμε και καλύτερα»

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ


Το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο ήρθε για να προσθέσει και να ολοκληρώσει το τοπίο της αντιμετώπισης του καρκίνου στην Κύπρο. Δεν είναι μόνο ο εξοπλισμός, οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας – όλα στο υψηλότερο δυνατόν επίπεδο.

Υπάρχει και μία προσέγγιση φιλοσοφική και ανθρωπιστική. Αυτή διαπερνά όλη την λειτουργία μας – από την πρώτη επαφή, την πρώτη εξέταση και εκτίμηση, την πρώτη γνωριμία με τον χώρο και τους ανθρώπους του, μέχρι και τον τρόπο που μοιραζόμαστε τα καλά μα και τα δύσκολα. Σε κάθε στάδιο του ταξιδιού.

Για μας, η συμπεριφορά μας απέναντι στον κάθε μας ασθενή είναι πρωτίστως και πάνω απ’ όλα θέμα αρχής.


Μια προσέγγιση ολιστική!

Οι ασθενείς μας δεν είναι μόνο αριθμοί και πρωτόκολλα.

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΜΑΣ


Τρεις κύκλοι, αλληγορία του Ολυμπιακού συμβόλου,
παραπέμπουν στο εύ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα.

Τρεις κύκλοι, αλληλένδετοι, που είναι για το Κέντρο μας:
H Κλινική, η Έρευνα και η Εκπαίδευση.

Μας ενδιαφέρουν πάντα καλοί και ταλαντούχοι συνεργάτες

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

© German Oncology Center. All rights reserved.