Ιατρικές Υπηρεσίες

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ / ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ


Στοιχεία Επικοινωνίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ


Το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου αποτελεί ένα διεθνών προδιαγραφών Εργαστήριο. Στελεχώνεται από μια καταξιωμένη ομάδα Ιατρών-Ακτινολόγων, Ιατροφυσικών, Ακτινογράφων και γραμματειακού προσωπικού με πολυετή εμπειρία στον χώρο της Ακτινολογίας σε μεγάλα ιδρύματα και διαθέτει μια υπερσύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και πρωτόκολλα απεικόνισης που το καθιστούν κέντρο αναφοράς διεθνώς.

Στο Ακτινολογικό Τμήμα διενεργείται καθημερινά ένας σημαντικός αριθμός διαγνωστικών και επεμβατικών πράξεων σε όλο το φάσμα της Ακτινολογίας, στον Αξονικό και Μαγνητικό Τομογράφο και στον Υπερηχοτομογράφο.

Όλες οι εξετάσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα τελευταία πρωτόκολλα απεικόνισης υπό τη συνεχή επίβλεψη των Ιατρών του τμήματος.

Η διαρκής παρουσία των Ακτινολόγων κατά τη διενέργεια των εξετάσεων, η ομαδική διαγνωστική προσέγγιση των περιστατικών από τους Ιατρούς του τμήματος και η καθημερινή συζήτηση των περιστατικών στις πολυθεματικές ομάδες στο Ιατρικό Συμβούλιο του GOC, διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών από το Ακτινολογικό Εργαστήριο σε όλο το φάσμα της Ακτινολογίας.

Η πρόσφατη ενίσχυση του τμήματος από μια καταξιωμένη ομάδα Ιατρικού και Παραϊατρικού προσωπικού με συσσωρευμένη πολυετή εμπειρία και ειδικό ενδιαφέρον που καλύπτει όλο το φάσμα της Ακτινολογίας, σε συνδυασμό με τα σχέδια για νέο υπερσύγχρονο Γερμανικό Διαγνωστικό Κέντρο, θέτουν γερές βάσεις για δημιουργία ενός πρότυπου Ακτινολογικού Εργαστηρίου, που θα είναι πια ένα κέντρο αναφοράς διεθνών προδιαγραφών.


ΤΟ ΤΜΗΜΑ


Μάθετε για τις διαγνωστικές και επεμβατικές υπηρεσίες μας.Η ΟΜΑΔΑ


Γνωρίστε τους ανθρώπους που συνεργάζονται για να σας προσφέρουν τις πιο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


Στο τμήμα μας πραγματοποιούνται διαγνωστικές και επεμβατικές εξετάσεις από όλο το φάσμα της Ακτινολογίας.ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


Για κάθε σας απορία σε σχέση με τη διαγνωστική και επεμβατική διαδικασία στο Τμήμα μας.


© German Oncology Center. All rights reserved.