Το τεστ για κορωνοϊό στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο

2 Απριλίου 2020
056613135-pcr-strip-test-tubes-and-micro-1-1.jpeg

Σε συνεργασία με το Εργαστήριο της NIPD Genetics, το GOC παρέχει την δυνατότητα σε άτομα που ενδείκνυνται για την εξέταση για την ασθένεια COVID-19, να την κάνουν πολύ γρήγορα, με ασφάλεια και αξιοπιστία σε ειδικό χώρο που δημιουργήσαμε για αυτόν τον σκοπό.

Συγκεκριμένα, στον περίβολο του Κέντρου μας στήθηκε Μονάδα Drive-Through, στην οποία προσέρχονται με το αυτοκίνητό τους οι έχοντες κλείσει το σχετικό ραντεβού και, χωρίς να κατέβουν από αυτό, να υποβάλλονται και πολύ γρήγορα και εύκολα στην εξέταση.

Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί περίπου 1 λεπτό. Συλλέγεται ρινοφαρυγγικό επίχρισμα με την χρήση ειδικού βαμβακερού στυλεού, κάτι που ενδέχεται να προκαλέσει μια ελάχιστη ενόχληση μόνο.

 

Εν συνεχεία, το δείγμα αποστέλλεται για ανάλυση στο διαπιστευμένο εργαστήριο της NIPD Genetics, και το αποτέλεσμα γνωστοποιείται στον εξεταζόμενο σε λιγότερο από 72 ώρες.

Η διαδικασία για να κάνει κάποιος το τεστ, είναι η εξής: Αποτείνεται στην NIPD Genetics ηλεκτρονικά και συμπληρώνει ένα Έντυπο Εντολής. Πολύ γρήγορα, όταν ολοκληρωθεί η Εγγραφή, θα λάβει απάντηση και, μαζί με την ημέρα και ώρα προσέλευσης στο GOC, θα λάβει και έναν Μοναδικό Αριθμό (Unique Number).

Αυτόν τον αριθμό θα κληθεί να δώσει όταν φτάσει στην Μονάδα Drive-Through του Κέντρου μας όπου το ειδικό προσωπικό εκεί θα ελέγξει τον αριθμό αυτόν μαζί με τον Αριθμό Ταυτότητας και εφόσον γίνει επιτυχώς η ταυτοποίηση, θα ακολουθήσει η εξέταση.

Για περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία, μπορείτε να καλέστε στο +357 22 267899.

Τα ραντεβού έρχονται σχεδόν ανά 15 λεπτά, δεν υπάρχουν αναμονές και το τεστ γίνεται πολύ γρήγορα και, προπαντός, με την ασφάλεια που έχει διασφαλίσει το GOC.

Το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο δεν λαμβάνει καμία αμοιβή για την υπηρεσία αυτή. Δέχτηκε να παρέχει «στέγη» και αξιόπιστο ανθρώπινο δυναμικό για να εξυπηρετήσει τον κόσμο που ανησυχεί και που, με την προτροπή του προσωπικού ιατρού θέλει να κάνει το τεστ.

Βεβαίως, το Κέντρο μας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην επιστημονική επάρκεια της NIPD Genetics και στην υψηλή ακρίβεια και αξιοπιστία της συγκεκριμένης μοριακής εξέτασης που πραγματοποιεί στο υπερσύγχρονο, διαπιστευμένο από CAP και πιστοποιημένο από CLIA εργαστήριό της.

Για οδηγίες σχετικά με μετάβαση στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο. 

© German Oncology Center. All rights reserved.